Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Deanne Platje

Heb het lef om eigenwijs te zijn!

Inmiddels werk ik nu vijftien jaren voor Tangenborgh. De liefde voor het verzorgen van onze bewoners in de meest kwetsbare periode van hun leven, maakt dat ik hier nog elke dag met plezier in De Bleerinck rondloop.

Deanne Platje

Geef je eigen draai aan een 'gewone' dag

Want de zorg op zich is met al zijn veranderingen, een uitdaging. Dat geldt niet alleen voor ons. Hoe mooi is het om van deze uitdaging een overwinning te kunnen maken. Het verschil. Het lef te hebben om je eigen draai te geven aan een 'gewone' dag in het leven van onze bewoners. Zelf haal ik de grootste overwinningen uit de kleinste dingen.

'Zuster, wat ziet u er weer bijzonder uit!'

Een glimlach, een geruststellend of gezellig praatje. De prikkel die ik afgeef wanneer ik bijvoorbeeld in een tuinbroek verschijn; 'Zuster, wat ziet u er weer bijzonder uit!'. En daarnaast je vakmanschap met aandacht te kunnen uitvoeren. Dát maakt mijn dag. Door mijn 'eigenwijze' zelf te zijn, bij kunnen dragen aan het thuiszijn en thuisvoelen van onze bewoners. Mooi man!

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.