Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Paul Kippersluis - productspecialist bij Abena

''Gastvrij ontvangen door Tangenborgh''

Na eerder een pilot te hebben gedraaid, is afgelopen jaar de innovatieve sensorentechnologie (ofwel slimme inco) van Abena geïntroduceerd op de afdeling Ermerhof van locatie De Bleerinck. We spraken hierover met Paul Kippersluis, productspecialist bij Abena (www.abena.nl).

Paul Kippersluis - productspecialist bij Abena

Allereerst in het kort een uitleg van wat de slimme inco inhoudt. Het slimme inco materiaal geeft inzicht in het ideale moment van verschonen. Dit verbetert de kwaliteit van leven, maar vermindert ook de werkdruk van medewerkers. Het bespaart namelijk veel tijd, er is minder fysieke belasting en het voorkomt onnodig werk. Een win-winsituatie dus.

Op afdeling Ermerhof zijn we gestart het product te gebruiken bij ongeveer 12 cliënten. De introductie vergt namelijk best een hoop voorbereidingen en een intensieve begeleiding. Vanuit Abena zijn we de eerste weken intensief betrokken en werken we echt mee als lid van het team. We begeleiden de medewerkers met zaken zoals hoe het product werkt, hoe je de signalen kunt interpreteren en hoe je de werkzaamheden kunt plannen.

We zijn bij Tangenborgh iedere keer gastvrij ontvangen. De hele afdeling was enthousiast. We hebben ons welkom gevoeld en waren als het ware een lid van het team. Complimenten aan de zorgteams!

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.