Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Titsia Sandriman

Als het anders wordt....

Mensen ervaren tijdens hun leven periodes waarin zij beperkt worden in hun mogelijkheden door gezondheid. Soms is dit van korte duur. Veelal zijn de beperkingen langdurig of – helaas – voor altijd. Het leven wat er was, is er niet meer. Er is een nieuwe fase aangebroken waarin alles anders is dan voorheen.

Titsia Sandriman

Mogelijkheden vinden binnen de perken

Als professional heb ik jarenlang met deze mensen mogen samenwerken. Wat een verdriet maar vooral kracht kwam ik tegen! Ik heb bewondering en respect voor mensen die het lukt om met de beperking in hun mogelijkheden, een nieuwe weg te vinden. Binnen hun perken zien of vinden zij mogelijkheden!

De zorg is in ontwikkeling

De zorg is volop in ontwikkeling. Eigen regie staat voorop, waar zorg en ondersteuning nodig is helpen familieleden, mantelzorgers en professionals. Al een aantal jaren ervaren wij – professionals in de zorg – dat de mogelijkheden voor het bieden van zorg en ondersteuning “ ingeperkt” worden. Het is anders dan “vroeger”. Er moet meer met minder. Het kan slimmer, efficiënter, effectiever. Er zijn perken!

Nieuwe wegen

Het blijven bieden van kwalitatief goede zorg vraagt van de professionals om binnen die perken onbeperkte mogelijkheden te blijven zien. Dat is niet zo eenvoudig. Dat vraagt van ons veel creativiteit, kijken door een andere bril. Het is een zoektocht, met vallen & opstaan, leren van en door elkaar. Als klanten en professionals elkaar vinden, vinden zij binnen de perken de onbeperkte mogelijkheden, een nieuwe weg. En JA dat gaat anders dan vroeger!

Ik draag daar graag aan bij! Jij ook?

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.