Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Flexibel werken met Werkweb

Flexibel werken met een vast aantal uren per maand

Ben je net klaar met je opleiding en weet je nog niet precies welke richting je op wil? Of ben je al een tijdje werkzaam in de zorg en toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een flexibele baan, maar wil je toch verzekerd zijn van een vast aantal uren per maand? Kom dan werken bij Tangenborgh, in Werkweb.

Flexibel werken met Werkweb

De Flexpool van Tangenborgh

Werkweb is de naam van de flexpool van Tangenborgh. Met de kennis, kunde en werkervaring die onze flexwerkers op doen door hun kijkjes in de keuken bij verschillende afdelingen, kunnen zij in overleg Tangenborgh-breed worden ingezet. Werkweb brengt de vraag van de afdelingen en de beschikbaarheid van medewerkers zo goed mogelijk bij elkaar.

Binnen Werkweb kun je op twee manieren werken. Je kan flexibel werken op verschillende locaties of in de wijkzorg en/of je wordt op basis van detachering ingezet op een vaste locatie.

Flexibel werken op verschillende locaties

Ben je flexibel en vind je het een uitdaging om op verschillende afdelingen en locaties te werken? Dan zal het werken via Werkweb je zeker bevallen. Door middel van het invoeren van je beschikbaarheid en voorkeuren op de computer of via de APP kun je je zelf inschrijven op diensten. Op deze manier maak je maandelijks je eigen rooster van diensten die passen bij jouw leefstijl.

"Vrijheid is een van mijn waarden. Doordat ik op verschillende plekken werk, blijf ik flexibel, alert en houd ik mijn vrijheid. Ik blijf mij ontwikkelen door te kijken in verschillende keukens van de organisatie en zo verbreed ik mij horizon. Dit is mijn drijfveer. "

Marlene Soedarmo.

Werken op basis van detachering

Ook is het mogelijk om binnen Werkweb op een vaste locatie te werken. Je zal dan voor een periode variërend van een maand tot zes maanden gedetacheerd worden naar een vaste afdeling of wijkzorgteam. In deze periode ga je zoveel mogelijk mee in het rooster van de afdeling en werk je voor een langere periode op dezelfde plek.

We vinden het belangrijk dat jij als Werkweb medewerker je prettig voelt binnen de verschillende locaties en teams en bij de verschillende bewoners. Daarom bieden wij:

  • Een goed inwerkprogramma
  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Goed contact met planner en teamleider
  • 1 x in de 6 weken een werkoverleg met alle medewerkers Werkweb

"Waarom ik met Werkweb werk? De belangrijkste reden voor mij is dat je qua rooster meer vrijheid hebt. In mijn geval heb ik vaste weekenden vrij en de vrijdag van dat weekend geen avonddienst. Daarnaast de afwisseling in verschillende afdelingen in de Bleerinck. Ik raak niet vastgeroest. Je bent je eigen soort van ZZP'er binnen de zorgorganisatie. Verantwoordelijkheid voor je uren. Op elke afdeling waar je komt moet je toch beetje reclame maken voor jezelf."

André Knoester

Waarom zou jij in Werkweb willen werken?

  • Je doet ervaring op binnen verschillende locaties en met verschillende doelgroepen.
  • Invloed op je eigen werktijden
  • Het is leerzaam
  • Afwisseling in je werk
  • Makkelijk doorstromen naar een vaste afdeling.

Meer weten over Werkweb?

Wil je graag meer weten over de voordelen en mogelijkheden die Werkweb je biedt? Of heb je nog vragen?

Neem contact op met Chantal Postma (teamleider Werkweb) via 06-30235215 of c.postma@tangenborgh.nl