Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik studeer en zoek een (bij)baan

Een (bij)baan bij Tangenborgh

Je volgt nog een zorggerelateerde opleiding en bent op zoek naar een bijbaan in de zorg. Misschien ben je bijna klaar met je opleiding en ben je alvast op zoek naar je eerste echte baan. Tangenborgh biedt volop mogelijkheden.

Ik studeer en zoek een (bij)baan

Erkend leer- en stagebedrijf

Tangenborgh is een erkend leer- en stagebedrijf. Studenten van verschillende (BOL) opleidingen komen jaarlijks het geleerde bij ons in de praktijk brengen. Voor stages in de zorg werken wij samen met Netwerk ZON. Wij geven door hoeveel stageplekken we beschikbaar hebben en zij doen vervolgens de matching. Wordt jouw stageplek niet toegekend door Netwerk ZON en wil je graag bij ons stagelopen? Je kunt altijd contact met ons opnemen en dan kijken we graag hoe we je kunnen helpen.

Mogelijkheden voor overige opleidingen

Ben je op zoek naar een stageplek anders dan zorg (bijvoorbeeld psychologie), neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Vakantiekrachten in de zorg

Wil jij naast je studie ervaring opdoen bij een organisatie die koploper is op het gebied van dementiezorg en daarmee een prima salaris verdienen? Wij zijn ieder jaar op zoek naar enthousiaste studenten die ons in de zomerperiode willen helpen bij de zorg aan onze cliënten. Wil je hier meer over weten?

Lijkt je dit wat?

Marlieke Darwinkel (recruitment adviseur) via 06-83254319 of mail je vraag naar werkenbij@tangenborgh.nl

Contact opnemen?

Voor meer informatie over werken bij Tangenborgh, werken in de zorg, onze expertises en alles wat daarbij komt kijken, kun je contact met ons opnemen via onderstaande button.