Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Thuis in de regio

Vrijwilligers brengen kleur in het leven van bewoners en klanten!

Johan (65 jaar), vrijwilliger

''Twee jaar geleden ben ik werkloos geraakt na lang in de ICT te hebben gewerkt. Toen ben ik er in het begin veel voor mijn moeder geweest. Van deze momenten genoot ze altijd erg. Het was mooi dat ik daar tijd voor had in haar laatste maanden. Door mijn leeftijd is het moeilijk om opnieuw aan werk te komen, maar de hele dag thuis zitten is ook niets voor mij.

Door een gesprek kwam ik op het idee dat ik ook bij iemand anders op bezoek kan gaan die minder mensen om zich heen heeft. Elke dinsdag- en vrijdagochtend bezoek ik Piet. Als hij een goede dag heeft gaan we een stukje wandelen en drinken we een kopje koffie in het centrum van Emmen. Zo niet dan blijven we bij hem thuis. Piet heeft nog een broer die af en toe langskomt, maar verder geen familie meer. Onze uitstapjes zijn voor hem dan ook een hoogtepunt.''

Wil jij graag wat voor een ander betekenen? Kom ons net als Johan helpen als vrijwilliger!

Kom jij ons helpen als vrijwilliger?

Wij dragen bij aan het levensgeluk van onze bewoners en klanten. Dat doen we op onze eigen vooruitstrevende manier en door altijd nieuwsgierig te blijven. Niet alleen nieuwsgierig naar het vak en naar de mensen die wij helpen, maar ook nieuwsgierig naar jou als potentiële vrijwilliger.

Wij vinden het belangrijk dat jij je als vrijwilliger gerespecteerd en serieus genomen voelt. Als vrijwilliger bij Tangenborgh tel je mee en word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de organisatie. Binnen Tangenborgh kun je je als vrijwilliger op verschillende manieren inzetten. Afspraken worden gemaakt op basis van de behoefte van de organisatie of klant/bewoner en de wensen, behoeften en mogelijkheden van de vrijwilliger. Deze afspraken leggen we vast in een vrijwilligersovereenkomst.

Onze locaties

Aanmelden als vrijwilliger voor één van onze locaties

Vrijwilliger in Borgerhof

Lees meer

Vrijwilliger in De Weegbree

Lees meer

Vrijwilliger in Dillehof

Lees meer

Vrijwilliger in St. Franciscus

Lees meer

Vrijwilliger in De Anloop

Lees meer

Vrijwilliger in Oldersheem

Lees meer

Vrijwilliger in De Bleerinck

Lees meer

Vrijwilliger in De Schans

Lees meer

Vrijwilliger in Heidehiem

Lees meer

Vrijwilligerswerk bij Tangenborgh

Vrijwilligers brengen kleur in het leven van de bewoners en klanten. Dat kan op heel veel verschillende manieren. Van voorlezen of foto’s kijken aan bed, tot wandelen, tafeldekken in de huiskamer, helpen bij een creatieve middag of gastheer of -vrouw zijn bij een concert. Het uitgangspunt voor vrijwilligerswerk zijn altijd de wensen en mogelijkheden van degene die ons wil komen helpen. Wat vind je leuk, waar ben je goed in, wat heb je zelf in gedachten? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.