Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ervaringen

Bekijk onze ervaringen

Onze medewerkers delen graag hun belangrijkste persoonlijke ervaringen met jou over hun werkzaamheden in de zorg bij Tangenborgh. Lees je met ons mee?

Miranda Hartman

Ooit wist ik zeker dat ik kraamverzorgster zou worden. Totdat ik twaalf jaar geleden in aanraking kwam met de ouderzorg: vanaf het eerste moment was ik hier op mijn plek.

Deanne Platje

Inmiddels werk ik nu vijftien jaren voor Tangenborgh. De liefde voor het verzorgen van onze bewoners in de meest kwetsbare periode van hun leven, maakt dat ik hier nog elke dag met plezier in de Bleerinck rondloop.

Paul Kippersluis - productspecialist bij Abena

We zijn bij Tangenborgh iedere keer gastvrij ontvangen. De hele afdeling was enthousiast. We hebben ons welkom gevoeld en waren als het ware een lid van het team. Complimenten aan de zorgteams!

Alie Muana

Medewerker Werkweb, een nieuwe uitdaging! Al snel meldde ik mij aan bij Werkweb om zo nu en dan wat extra te werken. Het beviel mij zo goed dat ik besloot om helemaal over te stappen naar Werkweb. Werken voor Werkweb geeft mij de mogelijkheid flexibel van mijn vrije tijd te genieten.

Ans Schuur

Werken in de wijk: ‘’Het werk is geweldig en je dag is nooit hetzelfde’’. Ans werkt als verzorgende (IG) bij Tangenborgh. Sinds jaren is ze werkzaam in de thuiszorg. Ans vertelt graag meer over wat werken in de wijk inhoudt en wat het werk zo leuk maakt.

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.