Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wij zijn Tangenborgh

Jouw carrière is onze zorg

Tangenborgh is specialist in ouderenzorg en een expert op het gebied van dementiezorg. Dagelijks werken al onze specialisten samen om de best mogelijke zorg te leveren. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Ben jij toe aan een baan in de zorg of de volgende stap in je carrière? We vertellen je graag meer over Tangenborgh.

Wij zijn Tangenborgh

Wonen, welzijn en zorg

Wij zijn Tangenborgh, gespecialiseerd in het aanbieden van zorg voor ouderen en gericht op wonen, zorg en welzijn. Geworteld in de regio staan we dicht bij de mensen en kennen we onze bewoners en klanten en hun wensen. We zijn specialist en generalist tegelijk. Als expert in psychogeriatrie hebben we landelijk de basis gelegd voor een innovatieve zorgaanpak voor dementerenden. Dit levert ons een voorsprong op in onze zorgdienstverlening.

Voor Tangenborgh zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze cliënten en bewoners hun leven voort kunnen zetten zoals ze dat gewend zijn. Onze locaties kenmerken zich door huiselijke en vriendelijke sfeer.

MG 5201 veel ervaring

Kennis van dementie

Met onze kennis over dementiezorg kunnen we in een vroegtijdig stadium de zorg aanpassen of opschalen wanneer dat nodig mocht zijn. Daarnaast beheersen we het hele speelveld van ouderenzorg van A tot Z. Dit maakt dat we een flexibel zorgaanbod kunnen bieden al naar gelang de wens en behoefte van de klant; zowel thuis als in onze woonzorglocaties.

Zorg op maat

De kracht van onze visie op zorg is dat we onze opgedane expertkennis en ervaring vertalen naar de dagelijkse praktijk van de zorgbehoevende. De klant is bij ons verzekerd van een leven lang zorg op maat waarbij we proberen hem zoveel mogelijk zijn eigen regie te geven en zijn normale leven te continueren, zowel thuis als in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. En dat alles met aandacht en in een herkenbare en veilige omgeving.

Betrokken en aandachtig

We doen dit met betrokken en ondernemende medewerkers die aandacht hebben voor de wensen van de klant. En die tegelijkertijd ook kansen zien voor de organisatie. Zij zijn in staat te leren van elkaar, elkaar aan te spreken wanneer nodig en producten en veranderingen uit te leggen aan de klant. Door ons overzicht én inzicht in de zorgmarkt en de zorgbehoefte van ouderen, hebben we vaak een regisseursfunctie.

Professioneel en integer

We begeleiden en adviseren niet alleen klanten maar ook gemeenten, verwijzers en ketenpartners. Daarbij staan professionaliteit, zakelijkheid en resultaat voorop, maar wel op een integere en transparante manier. We staan dan ook open voor allerhande samenwerkingsvormen om het beste voor onze bewoners en klanten te bieden. Dit alles maakt ons de vanzelfsprekende partner in ouderenzorg in de regio.

Tangenborgh ontwikkelt door naar de toekomst

Tangenborgh heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan het levensgeluk van ouderen. En dit blijven we doen.
De wereld verandert, daarom ontwikkelen we door naar een nog mooiere organisatie voor onze klanten (bewoners, huurders, wijkzorgklanten) en onze collega's.

Hoe we dat gaan doen? Dat lees je terug in ons Merk-werk boekje. Klik hier om het boekje te bekijken.

MG 5006 slider

Waarin maak jij het verschil?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg? Dan maken we graag kennis met je. We zijn benieuwd naar jou kijk op de zorg en jouw toegevoegde waarde.