Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik ben een starter in de zorg

Ik ben een starter in de zorg

Als starter ben je in het bezit van een diploma en ben je op zoek naar een (eerste) passende baan in de zorg. Je bent van harte welkom bij Tangenborgh.

Ik ben een starter in de zorg

Tangenborgh Academie

Als starter ben je van harte welkom bij Tangenborgh. We leren je graag alle kneepjes van het vak en zijn ook benieuwd naar jouw kijk op dingen.

Je kunt gebruik maken van ons Skillslab en je krijgt toegang tot de Tangenborgh Academie om je verder te ontwikkelen. Ook heb je bij Tangenborgh de mogelijkheid om te werken in Werkweb (onze flexpool) zodat je ervaring kan op doen binnen verschillende locaties en met verschillende doelgroepen.

Wij bieden jou de kans erachter te komen waar je hart ligt.

Titel van de afbeelding 3

Ontwikkelen en doorgroeien

Werk je eenmaal bij Tangenborgh, dan bieden wij ook jaarlijks de mogelijkheid om bijvoorbeeld door te leren tot verpleegkundige of bijvoorbeeld een opleiding tot casemanager dementie te volgen.

We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt groeien in wie je bent en wat je Tangenborgh te bieden hebt.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten over werken bij Tangenborgh?

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.