Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik heb veel ervaring in de zorg

Ik heb veel ervaring in de zorg

De zorgsector kent geen geheimen meer voor jou. Je werkt al een tijdje in de zorg en bent toe aan een nieuwe baan of misschien wel een die volgende stap. Tangenborgh biedt specialisten in de ouderenzorg alle mogelijkheden.

Ik heb veel ervaring in de zorg

Tijd voor de volgende stap

Werk je al een tijdje in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij Tangenborgh. Heb jij een hart voor de zorg en wil jij bijdragen aan het levensgeluk van ouderen? Lees dan snel verder naar wat Tangenborgh jou als werkgever te bieden heeft.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan gerust een kijkje bij de vacatures of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Content

Jouw carrière is onze zorg

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de drijfveren van onze medewerkers en vinden het belangrijk dat er aandacht is van mens tot mens. We hebben vertrouwen in vakmanschap van onze medewerkers en hun verbondenheid met de bewoners en klanten we willen in dialoog met hen blijven werken aan voortdurende verbetering en een helder resultaat. Als medewerker dagen we je uit en geven we je de ruimte om jouw talenten en vakmanschap te ontwikkelen met behulp van de Tangenborgh Academie en ons eigen Skillslab. Je krijgt de ruimte om je kennis over te dragen.

Waarin maak jij het verschil?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg? Dan maken we graag kennis met je. We zijn benieuwd naar jou kijk op de zorg en jouw toegevoegde waarde.