Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Duurzaam en sociaal karakter

Tangenborgh timmert hard aan de weg om duurzamer en groener te worden.

Tangenborgh probeert steeds meer in te zetten op duurzaam en groen en zo haar steentje bij te dragen aan een schoner milieu.

Duurzaam en sociaal karakter

Duurzaam, groen en gezond

Tangenborgh timmert hard aan de weg om duurzamer en groener te worden. Zo zijn er bijvoorbeeld maatregelen genomen om minder te printen en heeft de organisatie meegedaan met het project Duurzaam en Gezond aan tafel. Door het serveren van lekker en duurzaam eten, verbetert de gezondheid en neemt de kwaliteit van leven toe van bewoners en/of klanten. Hierdoor zijn minder medicijnen en dieetvoeding nodig, waardoor de zorgvraag daalt. Bovendien is er minder verspilling van voedsel, wat een positief milieueffect heeft.

Meewerken aan een betere wereld

Inkoper en projectmedewerker Vincent van Harteveld vindt het belangrijk om als relatief grote organisatie mee te werken aan een betere wereld. Van Harteveld: ‘’Er zijn meer manieren om duurzaam en groen aan de weg te timmeren. Daarvan is het rijden van een elektrische auto er één. Duurzaamheid in de praktijk toepassen kunnen we niet altijd alleen en daarom wordt op meerdere fronten de samenwerking met andere partijen aangegaan. Zo hebben we voor het uitzoeken en leveren van de elektrische auto samengewerkt met Mobility Service. Ik zelf heb er alle vertrouwen in dat duurzaamheid in de toekomst steeds vanzelfsprekender wordt.’’

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.