Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een Duurzaam Tangenborgh

Samen werken we aan een Duurzaam Tangenborgh

Tangenborgh zet zich in voor een duurzame bedrijfsvoering. Om dit te kunnen realiseren heeft Tangenborgh zich aangesloten bij de Green Deal en het Milieuplatform Zorgsector. Tangenborgh heeft als doel om als gehele organisatie het zilveren niveau van het MPZ-keurmerk te behalen.

Een Duurzaam Tangenborgh

Milieuplatform Zorgsector (MPZ) - keurmerk

Tangenborgh streeft ernaar om als gehele organisatie het zilveren MPZ-keurmerk te behalen. Dit is een geleidelijk proces. Voor de eigen locaties van Tangenborgh (De Bleerinck, St. Franciscus en De Weegbree) is inmiddels het zilveren niveau van het MPZ-keurmerk behaald.

Wil je meer weten over het keurmerk? Klik dan hier

Bij Tangenborgh gaan we voor een gelukkige werk-tijd en leef-tijd

Bij duurzaamheid wordt vaak aan het milieu gedacht, maar bij Tangenborgh trekken we het begrip 'duurzaamheid' breder. Met de termen 'gelukkige werk-tijd' en 'gelukkige leef-tijd' zetten we in op de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, bewoners en klanten.

Wil je meer weten over de duurzaamheidsdoelen van Tangenborgh? Lees hier meer.

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.