Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nicole 't Hart

TERUG BIJ TANGENBORGH.

Ik ben Nicole ’t Hart en ben werkzaam in De Bleerinck, afdeling Bargerholt. Waarom ik mijn verhaal begin met terug bij Tangenborgh? Ik ben er namelijk 2 jaar uit geweest. Inmiddels werk ik alweer 3 jaar bij Tangenborgh. Het voelde weer als thuiskomen in De Bleerinck.

Nicole 't Hart

Het voelde weer als thuiskomen in De Bleerinck

Ik zou me even voorstellen. Ik ben Nicole ’t Hart en ben 42 jaar jong. Ik ben werkzaam in De Bleerinck, afdeling Bargerholt. Waarom ik mijn verhaal begin met terug bij Tangenborgh? Ik ben er namelijk 2 jaar uit geweest. In die periode heb ik bij een andere organisatie gewerkt. Daarvoor heb ik 10 jaar op afdeling Eshof in De Bleerinck gewerkt en inmiddels werk ik ook alweer 3 jaar in De Bleerinck.

Het voelde weer als thuiskomen in De Bleerinck. Bij mijn andere werkgever heb ik ook met plezier gewerkt, maar toch miste ik iets. Onder andere miste ik het kleinschalig wonen, het verlenen van intensieve zorg en het nauwe samenwerken met je team (ik werkte namelijk in de wijk en was vaak alleen op pad) op één werkplek.

''Bedankt zuster voor deze mooie avond''

Toen ik in 2017 weer terugkwam bij Tangenborgh, ben ik begonnen in Werkweb. Deze periode heb ik ook als zeer prettig ervaren. Als je werkt in Werkweb, dan kom je op verschillende afdelingen en heb je veel invloed op je eigen rooster, wat erg fijn was. Na een jaar te hebben gewerkt binnen Werkweb kwam ik uiteindelijk te werken op afdeling Bargerholt.

Waarom ik graag in de zorg werk? Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo afwisselend. Elke dag een stukje mogen bijdragen aan het levensgeluk voor onze bewoners, dat maakt mijn werk zo leuk. Genieten van de kleine dingen. Kijkend naar hoe de bewoner het thuis gewend was en dat dan weer voorzetten, zodat ze zich veilig en geborgen voelen bij ons. Laatst zei een bewoner tegen mij tijdens het net naar bed gaan ‘’bedankt zuster voor deze mooie avond’’. Dan smelt ik en weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Wat mij aanspreekt in werken bij Tangenborgh? Je kunt jezelf bij Tangenborgh blijven ontwikkelen. Via het leermanagement systeem kun je je inschrijven voor scholingen zodat je bevoegd en bekwaam blijft. Daarnaast ben ik ook aandachtsvelder voor bepaalde onderwerpen en begeleid ik stagiaires en leerlingen. Kortom, genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.