Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Flexibel werken

Flexibel werken vanuit 1 van de regio flexpools met een vast salaris per maand

Ben je net klaar met je opleiding en weet je nog niet precies welke richting je op wil? Of ben je al een tijdje werkzaam in de zorg en toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een flexibele baan, maar wil je toch verzekerd zijn van een vast salaris per maand? Kom dan werken in één van onze regio flexpools.

Flexibel werken

Levensgeluk ouderen

Wij gaan voor het levensgeluk van ouderen. Dit is waar we samen met al onze professionals voor werken op en vanuit totaal zo’n 16 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Wij werken met multidisciplinaire teams in de regio. De regio kan bestaan uit woonzorgcentra, wijkzorg, aan-/inleunwoningen met verzorging of verpleging thuis, appartementen waarin verzorging of verpleging verleend wordt.

Het gaat om de volgende 5 regio’s:

 • Regio De Bleerinck (woonzorglocatie De Bleerinck)
 • Regio Emmen (woonzorglocaties De Schans, Oldersheem en Heidehiem en verschillende wijkzorgteams)
 • Regio Klazienaveen (woonzorglocaties Dillehof, De Anloop en De Weegbree en verschillende wijkzorgteams)
 • Regio Coevorden (woonzorglocaties De Etgaarde, St. Franciscus en Eendrachtshof en verschillende wijkzorgteams)
 • Regio Borger-Odoorn (woonzorglocatie Borgerhof en verschillende wijkzorgteams)

Kennis, kunde en werkervaring

Als flex medewerker doe je kennis, kunde en werkervaring op binnen verschillende locaties en wijkzorgteams. Met behulp van de regio flexpools brengen we de vraag van de afdelingen en beschikbaarheid van de medewerkers zo goed mogelijk bij elkaar. Binnen de regio flexpool kun je op twee manieren werken. Je kan flexibel werken op verschillende locaties of in de wijkzorg binnen de regio en/of je wordt op basis van je beschikbaarheid mee gepland in 1 vast team in de regio.

Flexibel werken

Ben je flexibel en vind je het een uitdaging om binnen verschillende locaties en teams te werken? Dan zal het werken in de regio flexpool je zeker bevallen. Op basis van je beschikbaar en voorkeuren kun je je inschrijven op openstaande diensten binnen de regio. Maandelijks maak je je eigen rooster van diensten die passen bij jou leefstijl.

"Vrijheid is een van mijn waarden. Doordat ik op verschillende plekken werk, blijf ik flexibel, alert en houd ik mijn vrijheid. Ik blijf mij ontwikkelen door te kijken in verschillende keukens van de organisatie en zo verbreed ik mijn horizon. Dit is mijn drijfveer. "

Marlene Soedarmo.

Werken op basis van detachering

Ook is het mogelijk om binnen de regio flexpool op een vaste locatie te werken. Je zal dan voor een bepaalde periode mee gepland worden op een vaste afdeling of wijkzorgteam. In deze periode ga je zoveel mogelijk mee in het rooster van de afdeling en werk je voor een langere periode op dezelfde plek. We vinden het belangrijk dat jij als flexmedewerker je prettig voelt binnen de regio.

Daarom bieden wij:

 • Een warm welkom binnen de regio
 • Een goed inwerkprogramma
 • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goed contact met de planner

Waarom zou jij willen werken in 1 van de regio flexpools?

 • Je doet ervaring op binnen verschillende locaties en met verschillende doelgroepen
 • Je heb invloed op je eigen werktijden
 • Het is leerzaam
 • Afwisseling in je werk
 • Makkelijk doorstromen naar een vaste afdeling

Meer weten over flexibel werken?

Wil je graag meer weten over de voordelen en mogelijkheden die de regio flexpools bieden? Of heb je nog vragen?

Neem contact op met één van onze recruitment adviseurs via 06-83254319 of mail naar werkenbij@tangenborgh.nl