Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling bij Tangenborgh

Personeel is de belangrijkste schakel. Medewerkers – en niet alleen medewerkers in de zorg - zijn daarbij dé belangrijkste schakel. Van de medewerkers vragen wij dan ook commitment op het principe van eigen regie, een aandeel in gezonde bedrijfsvoering en eigenaarschap over eigen status bevoegd en bekwaam (kwaliteit). Vertrouwen en vakmanschap zijn onlosmakelijk verbonden aan dit eigenaarschap en vallen onder de meest fundamentele pijler van de Toekomst van Tangenborgh, namelijk de trotse medewerker.

Opleiding en ontwikkeling

Personeel is de belangrijkste schakel

Medewerkers - en niet alleen medewerkers in de zorg - zijn daarbij dé belangrijkste schakel. Van de medewerkers vragen wij dan ook commitment op het principe van eigen regie, een aandeel in gezonde bedrijfsvoering en eigenaarschap over eigen status bevoegd en bekwaam (kwaliteit). Vertrouwen en vakmanschap zijn onlosmakelijk verbonden aan dit eigenaarschap en vallen onder de meest fundamentele pijler van de Toekomst van Tangenborgh, namelijk de trotse medewerker.

Visie op leren Tangenborgh

Tangenborgh is een lerende organisatie, wat onder meer betekent dat medewerkers in staat worden gesteld om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving door het faciliteren van scholing en ontwikkeling en het stimuleren van initiatieven. Zowel de organisatie als de individuele medewerker zelf, hebben hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dit maakt Tangenborgh mogelijk door kaders te scheppen, waarbij leren en ontwikkelen een cruciaal onderdeel uitmaakt van de dagelijkse bedrijfsprocessen. De visie bestaat uit 7 principes die in de infographic gevisualiseerd zijn. Klik hier om de infographic te bekijken en klik hier voor de beschrijving van de 7 principes.

Een leven lang leren

Een van de middelen om dit te bereiken is het zorgdragen voor leren en ontwikkeling van medewerkers. Blijvend leren is cruciaal om goed te anticiperen en te reageren op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de zorgsector en binnen Zorggroep Tangenborgh. Leer- en ontwikkelactiviteiten zijn gericht op het bereiken van de organisatiedoelstellingen.

Proactieve ontwikkeling

Tangenborgh geeft medewerkers de mogelijkheid om vanuit proactiviteit te ontwikkelen. Dit zowel binnen als eventueel buiten de organisatie. Hierbij is ontwikkelen van talent en aansluiten bij de organisatiedoelstellingen het uitgangspunt.

Tangenborgh Academie

Binnen Tangenborgh kennen we de Tangenborgh Academie; het digitale leerportaal voor alles op het gebied van leren en ontwikkelen. Via dit portaal hebben medewerkers van Tangenborgh inzicht in hun deskundigheden. Voor een aantal functies en disciplines geldt dat voortdurend actueel houden van de kennis en vaardigheden een voorwaarde is om de taken te mogen blijven uitoefenen. Onder andere de verpleegtechnische vaardigheden en kennis dementie. Daarnaast hebben alle medewerkers en vrijwilligers van Tangenborgh toegang tot de trainingen van Goodhabitz.

Benieuwd naar onze huidige vacatures?

Kijk snel of er voor jou iets tussen zit.