Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
De Bleerinck
Uren in overleg

Vrijwilliger in De Bleerinck

Als vrijwilliger draag je samen met onze medewerkers bij aan het welzijn van de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals het ondersteunen op de huiskamers, helpen in het restaurant, wandelen, samen koffie drinken en noem maar op. Herken jij je in één van de onderstaande profielen en heb je af en toe wat tijd over? Kom helpen als vrijwilliger!

Welke mogelijkheden zijn er op deze locatie?

  • Fietsvrijwilliger. Mevrouw is een actieve dame die haar hele leven veel heeft gefietst. Fietsen en het buiten zijn vormen een belangrijk aspect voor haar welbevinden. Fietsen is voor haar nog steeds heel goed mogelijk op een van de duo fietsen met trapondersteuning die we gebruiken binnen De Bleerinck. Ben je geduldig en geïnteresseerd in het verhaal van een ander? Wil je graag iets voor een ander betekenen en heb jij misschien tijd om geregeld een uurtje met haar te fietsen?
  • Wandelvrijwilliger. Veel dames en heren woonachtig in De Bleerinck vinden het heerlijk om wanneer mogelijk even een wandelingetje buiten te maken. Hou jij ook van wandelen en het buiten zijn, heb je affiniteit met ouderen en enkele uurtjes beschikbaar in de week?
  • Kookvrijwilliger. Binnen woonzorglocatie De Bleerinck wordt binnen de huiskamer elke dag gekookt. Hierbij zijn de bewoners graag bereid een handje te helpen bijv. bij het aardappelen schillen, het spruitjes schoonmaken, boontjes punten, enz. Vind jij het leuk om hierin een rol te spelen en zo de huiselijkheid voor de mensen te bevorderen?
  • Ontbijtvrijwilliger. Niets belangrijker dan een goed begin van de dag met een gezellig ontbijtje. De extra ondersteuning om hiervan een feestje te maken zou jij kunnen bieden. Door aandacht te hebben voor de bewoners, door er te zijn om een broodje te smeren wanneer dit nodig is en een kopje thee in te schenken. Op deze manier kunnen de bewoners de dag ontspannen beginnen en dit werkt de hele dag na.
  • Biljartvrijwilliger. Vooral de heren genieten binnen De Bleerinck van een partijtje biljarten. In het café binnen De Bleerinck kan op verschillende momenten van de week het biljart vrij worden gebruikt. Heb jij oog en oor voor de ouderen, luister je graag naar een verhaal van vroeger en kun je ook nog een beetje biljarten?

We komen graag met je in contact!

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons af en toe komen helpen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier of neem contact op met de contactpersoon van deze locatie. Vergeet je niet in het aanmeldformulier aan te geven naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat? Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Tangenborgh.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met

hetuitbureau@tangenborgh.nl

Vrijwilliger in De Bleerinck

Geef in het opmerkingen veld aan voor welke functie jij als vrijwilliger beschikbaar bent.