Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
St. Franciscus
Coevorden
Ongeveer 4 uren per week

Vrijwilliger in St. Franciscus

Als vrijwilliger draag je samen met onze medewerkers bij aan het welzijn van de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals het ondersteunen op de huiskamers, helpen in het restaurant, wandelen, samen koffie drinken en noem maar op. Herken jij je in één van de onderstaande profielen en heb je af en toe wat tijd over? Kom helpen als vrijwilliger!

Welke mogelijkheden zijn er op deze locatie?

  • Winkelvrijwilliger. Je helpt mee in de winkel. Denk hierbij aan het openen van de winkel, het opruimen van bestellingen, afrekenen met de klanten. Ook kan het zijn dat je de bewoners moet helpen met boodschappen doen. Angst voor een geautomatiseerde kassa hoef je niet te hebben want naast een goede uitleg met training zal er altijd ondersteuning aanwezig zijn.

Als winkelvrijwilliger kan het zijn dat wij in geval van nood jou ook willen vragen om elders in de regio te werken. Eigen vervoer is daarom wenselijk.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons af en toe komen helpen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier of neem contact op met de contactpersoon van deze locatie. Vergeet je niet in het aanmeldformulier aan te geven naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat? Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Tangenborgh.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met

jkeizer@tangenborgh.nl

Vrijwilliger in St. Franciscus

Geef in het opmerkingen veld aan voor welke functie jij als vrijwilliger beschikbaar bent.