Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Borgerhof
Uren in overleg

Vrijwilliger in Borgerhof

Als vrijwilliger draag je samen met onze medewerkers bij aan het welzijn van de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals het ondersteunen op de huiskamers, helpen in het restaurant, wandelen, samen koffie drinken en noem maar op. Herken jij je in één van de onderstaande profielen en heb je af en toe wat tijd over? Kom helpen als vrijwilliger!

Welke mogelijkheden zijn er op deze locatie?

  • Fietsvrijwilliger. Je gaat er samen met een bewoner op uit op de duofiets.
  • Wandelvrijwilliger. Je gaat er samen met een bewoner (in rolstoel) op uit om een mooie wandeling te maken. Dit wordt ook één keer per maand georganiseerd in groepsverband.
  • Restaurantvrijwilliger. Je helpt in het restaurant ''De Brinkhof''. Denk hierbij aan het dekken van de tafels, bedienen en afruimen.
  • Activiteitenvrijwilliger. Je helpt tijdens de activiteitenavond, met dingen zoals koffie schenken, afruimen, bewoners helpen, en het halen en brengen van bewoners.
  • Gezelligheidsvrijwilliger. Je bezoekt bewoners voor een praatje of spelletje.
  • Huiskamervrijwilliger. Je zorgt voor gezelligheid op de huiskamer (denk hierbij aan gezellig kletsen, koffie schenken, spelletjes doen enz.).

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons af en toe komen helpen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier of neem contact op met de contactpersoon van deze locatie. Vergeet je niet in het aanmeldformulier aan te geven naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat? Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Tangenborgh.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met

abbor@tangenborgh.nl
06-14719980

Vrijwilliger in Borgerhof

Geef in het opmerkingen veld aan voor welke functie jij als vrijwilliger beschikbaar bent.