Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Werken in de zorg doe je bij Tangenborgh

Wij zoeken nieuwe medewerkers en vrijwilligers!

Door uitbreiding zijn we op zoek naar veel nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor verschillende locaties en wijkzorgteams.

Tangenborgh is specialist in ouderenzorg en vernieuwend op het gebied van dementiezorg. Past dit bij je? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures.

Werken in de zorg doe je bij Tangenborgh

Koploper in de dementiezorg

Tangenborgh gaat voor het levensgeluk van ouderen. Dit is waar we samen met al onze professionals voor werken. Goede professionals zijn schaars. Door uitbreiding, collega’s die met welverdiend pensioen gaan en de veranderingen in de zorg is de vraag naar nieuw personeel nog urgenter geworden.

In Drenthe en de randgebieden van de aangrenzende provincies kent iedereen in de sector ons, als koploper dementiezorg. We doen er alles aan om innovatief te blijven. We zijn erg vooruitstrevend in onze doelen. Ieder jaar realiseren we minimaal één vernieuwing in de dementiezorg. Daar zijn we trots op!

Levensgeluk van ouderen

Wil jij bijdragen aan het levensgeluk van ouderen? Onze bewoners hebben jouw hulp hard nodig om van iedere dag weer een mooie en fijne dag te maken. Wees nieuwsgierig, wijs de weg en reis mee, wees de professional, zoek de oplossing en maak mensen blij! Zo doen we dat bij Tangenborgh.

Onze visie

Tangenborgh biedt professionele zorg aan kwetsbare ouderen. Onze professionals leveren deze zorg volgens onze geheel eigen visie op welzijn, wonen en zorg, waarbij we ouderen en hun naasten ondersteunen bij het voortzetten van hun eigen leven. Dit kan in het eigen huis zijn in de wijk, in een aanleunwoning of, als dat niet meer mogelijk is, in een woonzorglocatie. De wijze waarop wij deze ondersteuning bieden is gebaseerd op drie pijlers:

 1. Oog hebben voor het eigene
  Als eerste pijler staan empathie (inlevingsvermogen), echtheid en acceptatie centraal. Iedereen wordt gezien en krijgt de zorg, ondersteuning en aandacht die nodig is. We stellen het welzijn en de beleving van klanten en bewoners centraal.
  Dit betekent vanuit onze visie dat we continu rekening proberen te houden met de keuzevrijheid, de privacy en het eigen levensverhaal van mensen.
 2. Multidisciplinair werken
  De tweede pijler onder onze visie op welzijn, wonen en zorg is, dat we kijken naar de mens in zijn geheel (‘holistisch mensbeeld’). Ouderenzorg en in het bijzonder dementiezorg is complexe zorg en altijd een samenspel van vele verschillende factoren.
 3. Wonen als thuis
  De derde pijler onder onze visie op welzijn, wonen en zorg heeft zijn basis in de gedragstheorie. Het idee is dat de omgeving invloed heeft op gedrag, gedachten en emoties. Als in het eigen huis wonen niet meer mogelijk is, is voor het welzijn van bewoners/klanten een zo normaal mogelijke leefomgeving belangrijk.

Bekijk onze ervaringen

Onze medewerkers delen graag hun belangrijkste persoonlijke ervaringen met jou over hun werkzaamheden in de zorg bij Tangenborgh.